IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Årstal | 3548

Årstid | Sommer

Måned | August

Det vigtige
Latest topics
» Krystallandet
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeMan okt 30, 2017 10:52 am by Gæst

» Med på det meste ¯\_(ツ)_/¯
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeFre okt 06, 2017 12:56 pm by Verdana

» Debris Isle
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeTors okt 05, 2017 9:56 am by Gæst

» Little do they know - Sachin
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeSøn sep 17, 2017 9:12 pm by Sachin

» Give me everything! ~ Søgning :-)
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeTors sep 14, 2017 9:27 pm by Verdana

» Naiads (Vandnymfer)
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeTirs sep 12, 2017 7:36 pm by Alessio

» Something Under Her Skin[Indira]
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeLør sep 09, 2017 12:27 am by Orion

» Flere nyheder i en [Admin nyhed]
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:49 pm by Octavia

» The unknown
I think it is about time you and I meet Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:47 pm by Octavia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 37 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kowo

Vores brugere har i alt skrevet 320 indlæg in 88 subjects

Share
 

 I think it is about time you and I meet

Go down 
ForfatterBesked
Niylah

Niylah

Antal indlæg : 2
Reputation : 0
Join date : 20/08/17

I think it is about time you and I meet Empty
IndlægEmne: I think it is about time you and I meet   I think it is about time you and I meet Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 6:06 pm

Tid Det er sen eftermiddag
Sted Kysten af Lapis øen
Omgivelser Der er hvad man finder på en kyst. Ellers kan man finde Niylahs Skib, hende selv og hendes mænd
Vejr Solen skinner, det blæser en smule, ellers er det godt vejr
Påklædning
- Tøj Hun er iført noget mørkt tøj Link + bagfra
- Hår + Makeup + Smykker Hendes hår er flettet sammen  Link. Hun har sit velkendte ansigtsmake-up på ud Link. Hun har også smykket mellem sine øjenbryn (et symbol på hendes magt) Link
- Andet Hun har et rødt stof om sit hår Link røde stof om sit hår.

Emnet er tilegnet @Dana

Da der var kommet en ny leder frem, havde det vagt hendes nysgerrighed. Hvem var han og var han overhovedet egnet tl at være leder? Hun havde normalt en fin ide på, hvordan alle lederne var, de var trods alt målet til, at få menneskeligheden på dominans igen. De skulle få mere land, og denne vej igen komme på toppen. Hun blev kastet ud af sine tanker, da en af hendes mænd kom hen til hende "Oso na na der soon" (We will be there soon) hun satte sig bedre tilpas i sin stol, hvorpå hun nikkede. Man kunne aldrig vide sig sikker på havet, hvilket nok også var derfor, at hendes skib var det større, da det gjorde det sværere for Seiris eller Mara's at angribe. De andre væsner var dog en anden historie. Han bukkede for hende, hvorpå han bevægede sig hen imod resten.
Hun var ikke spændt på at møde ham, men var nu alligevel nysgerrig. Han var trods alt en hun ikke kendte, og som leder havde han også en masse ansvar på sig. Det var nok dette, også en masse andet, der havde fået hende til at skrive det brev til ham, som beskrev hvem hun var, og at hun havde planer om at besøge ham, blot for at se hvordan han styrrede tingene. Det var dog ikke nemt, at besøge andre, netop fordi hver ø var omringet af vand, og havet var fuld af monstre, der alle havde et mål, netop at dræbe hendes art også tage dominans over resten af verden.
Da de nåede frem, blev ankeret sænket og to af hendes mænd, placerede sig foran hende, de fungerede som beskyttelse. Hun rankede sin ryg, og samlede sine hænder omme bag sin ryg, og derpå begav de sig imod havnen. Hun var normalt ikke en fan af vandet, så da hun hendes fødder ramte imod træet fra havnen, kom der næsten en lettelse op i hende. På trods af hendes smalle statur, og hendes højde på 1,70, så bar hun dominansen og auraen fra en, som ville havde været det højere. Hun var trods alt givet træningen, som havde hun været født en dreng ikke en pige. Da de nåede hen til Dana og hans mænd, flyttede to af hendes sig, og hun trådte frem imod ham. På trods af de var trådt væk, var alle som var til stede, klar på at angribe, hvis nogen truede deres leder "I assume you're the leader?" hun hævede øjenbrynet og ikke et sekund, fjernede hun sit blik fra hans.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dana

Dana

Antal indlæg : 15
Reputation : 1
Join date : 27/08/17
Bopæl : The Island of Lapis
Beskæftigelse : Leder af Lapis-familien

I think it is about time you and I meet Empty
IndlægEmne: Re: I think it is about time you and I meet   I think it is about time you and I meet Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 8:34 pm

Dana prøvede at få sin hjertebanken under kontrol. Han var så forbandet nervøs! Hvilket der vel egentlig var en god grund til. Det var ikke fordi at Celeritas og Lapis-familierne havde noget direkte i mod hinanden men han havde hørt om Niylahs hårdføre måde at lede på, og dette var også første gang at en vigtig person skulle dømme hans ledermåde. Han havde kun været leder i nogle måneder og knap nok fundet ud af hvordan det hele fungerede. Selvfølgelig var han oplært til det men det var noget helt andet når det kom så uforventet og endda på grund af at hans mor blev myrdet. Så sammen med at skulle sørge over at miste den vigtigste person i sit liv skulle han stå til ansvar for en helt klan. Det var ikke nemt, men han syntes nu at han havde klaret det fint med at skubbe sine følelser til side og tage sig af borgene. Nu var det bare om Niylah mente det samme.
Han stod ved kysten med sine mænd og kunne se skibet komme sejlende i land. Han var iklædt sit fineste tøj, eller så fint som det nu kunne være med det materiale de nu havde.
Hun stod af skibet og kom gående i mod ham med hendes mænd ved hendes side. Der var en kontrast mellem hende og hans mænd - hendes mænd var parate og stod spændt, klar til at forsvare deres leder. Hans mænd stod afslappet og lettere rastløse over hvad der foregik.
Dana så hen på Niylah og sank en klump og gengældte hendes blik. Han modstod trangen til at se op og ned af hende for at få et overblik, for han ville på ingen måde virke uhøflig. Han nikkede og tog hånden frem som hilsen. "Yes. My name is Danathiel. It's a pleasure to meet you." Han havde egentlig ikke tænkt sig at sige mere men nu hvor hun stod her og alt pludselig var virkelig følte han en trang til at tilføje: "I apologize if things around my city seems... a bit unpolished. The citizens have been shaken by the death of our former leader." Han prøvede at virke helt neutral men det kunne godt høres hvordan hans stemme blev en smule svagere, da han nævnte den tidligere leder. Alligevel valgte han ikke at nævne hvordan han også var blevet påvirket af sin mors død. Det var ikke vigtigt for nu.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
I think it is about time you and I meet
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ruled by blood :: Fastland :: Lapis øen-
Gå til: