IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Årstal | 3548

Årstid | Sommer

Måned | August

Det vigtige
Latest topics
» Krystallandet
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeMan okt 30, 2017 10:52 am by Gæst

» Med på det meste ¯\_(ツ)_/¯
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeFre okt 06, 2017 12:56 pm by Verdana

» Debris Isle
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeTors okt 05, 2017 9:56 am by Gæst

» Little do they know - Sachin
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn sep 17, 2017 9:12 pm by Sachin

» Give me everything! ~ Søgning :-)
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeTors sep 14, 2017 9:27 pm by Verdana

» Naiads (Vandnymfer)
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeTirs sep 12, 2017 7:36 pm by Alessio

» Something Under Her Skin[Indira]
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeLør sep 09, 2017 12:27 am by Orion

» Flere nyheder i en [Admin nyhed]
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:49 pm by Octavia

» The unknown
Brother.. ~ Dana Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:47 pm by Octavia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 37 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kowo

Vores brugere har i alt skrevet 320 indlæg in 88 subjects

Share
 

 Brother.. ~ Dana

Go down 
ForfatterBesked
Amara

Amara

Antal indlæg : 8
Reputation : 0
Join date : 20/08/17
Age : 20
Bopæl : Duri Øen
Beskæftigelse : Survivel?

Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 5:36 pmSted: Lapis Øen.
Vejr: Solen skinner - Det er kun solskin.
Omgivelser: Fugle, det forskellige natur der befinder sig på øen.
Tid: Middag-ish
Påklædning: Denne kjole + Håret nede og et par sorte støvler.
Tag: @Dana <3


Amara havde netop sagt farvel til sin far. Hun havde mistet sin mor for et halv års tid siden. Ikke at hun havde det tætteste forhold med hende, men hun elskede hende stadig af hele sit hjerte. Hendes mor havde igennem tiden altid fortalt hende, at hun havde en søn, at Amara havde en bror, ved navn Danathiel. Ikke at det generede hende yderligt meget, at vide hendes mor havde været hendes far utro, men det generede hende at hun aldrig havde haft muligheden for at kende sin bror. Det var først ved morens død, at hun fandt ud af hvor hendes bor befandt sig. Nemlig ved Lapis øen.
Det var netop derover, hun var taget hen for denne dags tid. Hun ville opsøge sin bror, og finde ud af hvad han egentlig fortog sig.
Hun trådte langsomt op på jorden. Det føltes rart, efter at have været nede i vandet, ved hendes far, at besøge jorden igen. Selvom hun elskede vandet og nød det til fulde, var jorden blot det bedre at mærke. En skikkelse fangede hurtigt hendes opmærksomhed. Hendes tanker ramte hurtigt hans hoved.

'' Hey you! Do you know where Danathiel Lapis live? I need to talk with him. ''


Herren sagde intet, men pegede imod en by. Hun takkede blot, før hun bevægede sig tættere på. Forhåbentligt ville hun fange ham, men det var ikke altid at verden gik som man gerne ville have. Hun fik dog hurtigt øjne på en person, der lignede hendes moder ret så meget. Man kunne godt se på folk, at de følte at det egentlig var i deres hoved, men folk reagerede alligevel som om de talte til dem.

'' Danathiel? ''

Hendes blik samlede sig omkring ham, som hun bevægede sig tættere på. Hun håbede stærkt på at han ikke ville flygte, eller hade hende for hendes ord. Hun ville blot lærer sin bror at kende, og skabe et godt kendskab til ham.


Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dana

Dana

Antal indlæg : 15
Reputation : 1
Join date : 27/08/17
Bopæl : The Island of Lapis
Beskæftigelse : Leder af Lapis-familien

Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Re: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 6:32 pm

Det var en travl dag. Sygdom havde fortsat spredt sig gennem byen. Det var ikke noget farlig sygdom, da de havde den rette medicin til at tage sig af den, men det betød at mange arbejdere var sengeliggende i et par dage og derfor var der mange vigtige poster der ikke blev fyldt ud. Dana mente at det var hans pligt som leder at tage sig af de poster, der manglede arbejdere. Selvfølgelig havde han ikke faglig viden indenfor alting men han kunne hjælpe arbejderne med det basale så de kunne fokusere på vigtige ting. Så dagen var blevet brugt på at gå rundt i byen og hjælpe til hvor det kunne bruges uden pause. Lige nu var han henne ved smeden i gang med at banke på et sværd. Helt præcist hvorfor han gjorde det vidste han ikke for han var ikke udlært, men han gjorde som smeden bad ham om og håbede på at han gjorde det rigtigt. Det var hårdt arbejde og sveden trillede ned af hans tindinger. For ikke at blive ramt af ildens gløder, havde han tykke handsker på, en langærmet grønlig bluse og et forklæde af læder, som han havde fået af smeden. Han stod og hamrede på det så der rytmisk lød et brag når metal ramte metal. Han stoppede dog da han fjernt hørte nogen nævne hans navn. Hans fulde navn endda, ikke kun hans kaldenavn som de fleste kendte ham ved. Han stoppede med at hamre og lagde værktøjet fra sig, så han kunne vende sig ordentligt om. En ung pige stod foran ham. Han havde ikke set hende her før, men hun virkede til at kende ham. Måske var hun fra en anden familie? Han tog handskerne af og tørrede sveden af sin pande. Han var egentlig forpustet efter det hårde arbejde.
"Yeah, that's me. Can I help you?" Han var rimelig afslappet og egentlig venlig i mod pigen. Han troede jo med det samme at hun var en grounder der havde brug for hjælp.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amara

Amara

Antal indlæg : 8
Reputation : 0
Join date : 20/08/17
Age : 20
Bopæl : Duri Øen
Beskæftigelse : Survivel?

Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Re: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 8:56 pm

Det virkede ikke til at deres fælles mor, havde fortalt til ham at han havde en søster. Hun sukkede kort i tankerne for sig selv. Som hun rettede blikket op på ham. Han var smed? Hm, det var også en måde og leve på.
Hvordan ville han egentlig reagere når han lod sine tanker hører hendes ord, om at de var søskende? Amara havde ikke ligefrem muligheden for at fortælle ham det med ord, fordi de ikke var i stand til at tale. Ville han se ned på det, eller ville han blot se det som en del af hende?

I'm your sister.

Hendes blik rettede sig op. Hun var mere nervøs end noglesinde før. Hun havde fået 'sagt' ordene. Folk hørte altid ordene fra hende, som at hun talte med ordene, men i virkeligheden gik det igennem tankerne. Det var en rar evne. Hun kunne ikke kun kommunikerer med mennesker igennem tankerne, men også med dyrene. Det gjorde en hel del.
Måske var det i virkeligeden tanken om, at deres mor intet havde fortalt ham. Hun havde levet et dobbeltliv hele vejen igennem. Amara havde ikke selv valgt, at tage kontakt til Danathiel, før moderen var død. Hun havde selv bedt hende om at lade være og hvem ville ikke gøre alt for den person man virkelig elskede?
Hendes far vidste det godt, men havde intet selv sagt. Måske beskyttede de dem bare.

// Beklager det korte svar. // D:
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Dana

Dana

Antal indlæg : 15
Reputation : 1
Join date : 27/08/17
Bopæl : The Island of Lapis
Beskæftigelse : Leder af Lapis-familien

Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Re: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 9:20 pm

//Har intet i mod korte svar! <3 Du får også et kort svar xD

Hun talte men uden at åbne munden, hvilket forvirrede Dana. Hvordan kunne det lade sig gøre? Dog nåede han ikke at tænke mere om det for hendes ord kom så meget bag på ham at han glemte alt om det.
"What?" Han stoppede op, som han ellers var på vej i mod hende, midt i at tage forklædet af. Han så på hende med et forbavset blik, tydeligvis uforstående overfor hvad den fremmede stod og sagde til ham. Det gav jo ingen mening! Hans far døde før han blev født og pigen så ikke ud til at være ældre end ham. Dana tænkte slet ikke at det kunne være muligt at hans mor kunne have et andet barn. Hun havde altid elsket hans far, selv efter hans død, og havde altid sagt at hun ikke ville kunne elske en anden mand igen. Hvorfor skulle hun lyve?
Han rystede på hovedet og et lille smil kom frem på hans læber. Kun fordi det hele virkede så fjollet.
"You must have mistaken me for someone else," sagde han, "I'm an only child. And both my parents.." Han tøvede for det var stadig nyt for ham at tale over hans forældre på den måde og hans stemme lød også en smule svagere da han talte videre: "Both my parents are dead, so..." [/b]Han trak på den ene skulder. "I'm sorry that you had to travel all this way."
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Amara

Amara

Antal indlæg : 8
Reputation : 0
Join date : 20/08/17
Age : 20
Bopæl : Duri Øen
Beskæftigelse : Survivel?

Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Re: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 9:37 pm

Selvom hun var en fremmede pige for ham, ville hun aldrig kunne få sig selv til at lyve overfor sin familie. Godt nok kendte de ikke hinanden overhovedet,
men Amara havde tit fået historier fra hendes mor, om hendes bror. Hendes far havde heller aldrig haft et forhold til hendes mor som sådan. Det havde blot været en smutter, men med en smule venskablig kærlighed til hinanden. Måske var det i virkeligheden derfor de havde fungeret så godt i alt den tid.
Hun sukkede som sagt, atter engang for sig selv. Han gik i benægtelse. En smule irriterede det hende, det ville i hvert til være forkert at sige det modsatte.


Listen, I know very well that you are not proud to know that your mother has been with another man than your father. I would never lie about such something here. I love and loved both my parents with all my heart. None more than the other. But my mother often told me about her son Danathiel. A son she was more than proud to be mother to. My mother died a short while ago. Half a year's time. Her name was Frey Lapis, maybe you know her?


Amara trak vejret dybt, inden hun blev mere irriteret over sig selv, end over ham.
Hun ville selv have gjort nød agtigt det samme, hvis det havde været omvendt.
Ud over det, ville hun aldrig have rejst så langt, hvis hun ikke havde været sikker i sin sag. Måske var det blot uvirkligheden i det hele, der gjorde en del ting ved hans hoved. For det første bevægede hendes mund sig ikke, når hun talte. Det hele forgik igennem tankerne. Men han burde også have givet hende en chance for at forklarer sig. Hvordan skulle man overhovedet vide, hvad ens forældre lavede bag ens ryg. Holdte han måske øje med sine forældre hvert sekund der gik om dagen? Næppe. Hun var ikke vred, men hendes tanker var tydeligt irriteret over hans benægtelse.


Besides, I'd never travel so far without being sure of my case. I hope you take it to you. I want to be here on the ground until you realize that I'm telling the true.


Højst sandsynligt ville hun ikke vente der i evigheder. På et tidspunkt ville hun have behov for at skulle i vandet, grundet hendes natur. Men hun ville vente i så lang tid hun kunne og komme tilbage igen. Hun nægtede at give slip på det ene familie medlem hun næsten havde tilbage. Hendes far var ikke ligefrem døende, men han var gammel nok til at tiden snart var nær.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Brother.. ~ Dana Empty
IndlægEmne: Re: Brother.. ~ Dana   Brother.. ~ Dana Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Brother.. ~ Dana
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ruled by blood :: Fastland :: Lapis øen-
Gå til: