IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Årstal | 3548

Årstid | Sommer

Måned | August

Det vigtige
Latest topics
» Krystallandet
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeMan okt 30, 2017 10:52 am by Gæst

» Med på det meste ¯\_(ツ)_/¯
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeFre okt 06, 2017 12:56 pm by Verdana

» Debris Isle
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeTors okt 05, 2017 9:56 am by Gæst

» Little do they know - Sachin
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeSøn sep 17, 2017 9:12 pm by Sachin

» Give me everything! ~ Søgning :-)
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeTors sep 14, 2017 9:27 pm by Verdana

» Naiads (Vandnymfer)
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeTirs sep 12, 2017 7:36 pm by Alessio

» Something Under Her Skin[Indira]
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeLør sep 09, 2017 12:27 am by Orion

» Flere nyheder i en [Admin nyhed]
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:49 pm by Octavia

» The unknown
I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:47 pm by Octavia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 37 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kowo

Vores brugere har i alt skrevet 320 indlæg in 88 subjects

Share
 

 I should know better than this ~ Gaia

Go down 
ForfatterBesked
Dana

Dana

Antal indlæg : 15
Reputation : 1
Join date : 27/08/17
Bopæl : The Island of Lapis
Beskæftigelse : Leder af Lapis-familien

I should know better than this ~ Gaia Empty
IndlægEmne: I should know better than this ~ Gaia   I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 5:23 pm

Tid: Midt på dagen
Sted: I skoven på Lapis øen
Vejr: Solskin
Omgivelser: Ikke andet end skov

Det var ekstra varmt denne dag. Jo, der var selvfølgelig sommer, så der var generelt varmt, men i dag var solen bare ekstra strålende og luften var tung. Det ramte ham hårdt, hvilket var en pine, for han havde egentlig planer om at holde et møde den dag. Men han valgte at rykke den til om aftenen, hvor solen ikke bagte deres hjerner. I stedet valgte han at prøve at køle sig selv nu. Ellers ville han ende med at overophede, eller det sagde han i hvert fald til sig selv. Så han havde vandret ud til en af de nærmeste søer og taget en dukkert. Vandet var ikke blevet varmet op af solen endnu så det var dejligt køligt og han endte med at være der lidt længere tid end nødvendigt. Det var bare så svært at tage sig sammen til at skulle op og gå hjem i den trættende varme. Men til sidst tog han sig sammen. Han var tør næsten det sekund han trådte ud. Det kunne godt være at kun få af solens stråler trængte i gennem træernes kronetag, men den varme luft var nok til at få de sidste dråber fordampet væk. Han trak i sit tøj - typiske hørbukser og en ærmeløs tunika, strøg noget af sit stadig let fugtige hår på plads og gav sig til at gå.
Men han nåede ikke langt fra søen før han stoppede op. Ikke langt fra ham stod en kvinde og så hen på ham. Hendes gyldne øjne skinnede i solen, men ærligt talt var det ikke hvad Dana lagde mest mærke til. Kvinden var nøgen og udover det så var hun vidunderlig smuk. I en hver anden situation ville Dana have kigget væk, især nu hvor hun tydeligvis havde lagt mærke til ham. Men han var lammet, fuldstændig betaget af hende, som lagde hun en fortryllelse over ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Gaia

Gaia

Antal indlæg : 7
Reputation : 0
Join date : 20/08/17

I should know better than this ~ Gaia Empty
IndlægEmne: Re: I should know better than this ~ Gaia   I should know better than this ~ Gaia Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 7:35 pm

Påklædning
- Tøj + Sko Hun har intet tøj på. Hun har ingen sko på
- Hår + Make-up + Smykker Hendes hår hænger løst, og går hende til numsen. Hun har intet make-up på. Hun har ingen smykker på
- Andet Hun har helt gyldne øjne

Mange ville nok beskrive det som dumt, det at befinde sig på land, og endda så tæt på et hjem, hvor Grounders levede. Hun var mere i sikkerhed i havet, hvor hun havde kontrollen og med lethed ville kunne trække folk ned. Dog nød hun at lege med menneskerne, udgive sig for at være en af dem, blot for at slå dem ihjel bagefter. Det kunne også tilfredsstille vise af hendes lyster, både for sex og mord. På trods af hun nok ikke burde, så havde hun intet imod, at have sex med mennesker, hun var ligeglad om hun havde sex med en hale eller uden, for hende var det ligeså nydende. Det var selvfølgelig intet, som hendes moder kunne lide, det var jo ikke perfekt, at have en datter der nød sex i den forstand, som hun nu engang gjorde.
Hun fik samlet sit hår over den ene side, da hun syntes at kunne høre fodtrin og føle et blik imod sig. Da hun vidste hun bar en vis skønhed, nød hun kun når folk, syntes at miste sine tanker, specielt når de betragtede hende. Hun vendte sig om, og her fik hun øje på en ung mand, der så ud til, kun at være et par år ældre end hende selv. Hun lagde hovedet let på skrå, og et smil formede sig på hendes læber. Med en graciøsitet, bevægede hun sig imod ham. På trods af at være nøgen, syntes hun ikke at finde det et problem, og hun nød endda måden, som han betragtede hende på, som var det blotte syn af hende fortryllende.
Da hun nåede frem til ham, lagde hun sine hænder imod hans bryst. Der var en uskyld til hendes udtrykke, en uskyld der selvfølgelig på ingen måde, matchede overens med den, som hun i virkeligheden var. Hun lod sine hænder glide op af hans bryst, hvor de lagde sig imod hans kinder. Hans skæg kildede næsten imod hendes håndflader, og havde det ikke været for situationen, ville hun nok havde klukket. Hun bed sig i læben, og med sine fingrespidser, strøg hun dem blidt hen over hans ansigt, som havde hun været blind og bar et ønske om, at lære hver enkel af hans træk at kende. Hun stilte sig på tær, og placerede sit ansigt få cm fra hans, så hendes læber næsten berørte hans, dog uden at gøre det "I want you" hviskede hun hæst og næsten åndeløst.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
 
I should know better than this ~ Gaia
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ruled by blood :: Fastland :: Lapis øen-
Gå til: