IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Årstal | 3548

Årstid | Sommer

Måned | August

Det vigtige
Latest topics
» Krystallandet
Get away! - Adran Icon_minitimeMan okt 30, 2017 10:52 am by Gæst

» Med på det meste ¯\_(ツ)_/¯
Get away! - Adran Icon_minitimeFre okt 06, 2017 12:56 pm by Verdana

» Debris Isle
Get away! - Adran Icon_minitimeTors okt 05, 2017 9:56 am by Gæst

» Little do they know - Sachin
Get away! - Adran Icon_minitimeSøn sep 17, 2017 9:12 pm by Sachin

» Give me everything! ~ Søgning :-)
Get away! - Adran Icon_minitimeTors sep 14, 2017 9:27 pm by Verdana

» Naiads (Vandnymfer)
Get away! - Adran Icon_minitimeTirs sep 12, 2017 7:36 pm by Alessio

» Something Under Her Skin[Indira]
Get away! - Adran Icon_minitimeLør sep 09, 2017 12:27 am by Orion

» Flere nyheder i en [Admin nyhed]
Get away! - Adran Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:49 pm by Octavia

» The unknown
Get away! - Adran Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:47 pm by Octavia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 37 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kowo

Vores brugere har i alt skrevet 320 indlæg in 88 subjects

Share
 

 Get away! - Adran

Go down 
ForfatterBesked
Ellie

Ellie

Antal indlæg : 5
Reputation : 0
Join date : 17/08/17
Bopæl : Bor rundt omkring
Beskæftigelse : Holder sig I live, så godt som hun kan.

Get away! - Adran Empty
IndlægEmne: Get away! - Adran   Get away! - Adran Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 1:03 pm

Tid - Ud på eftermiddagen
Sted - Starten af Antrum, hvor hun ligger, efter at have kommet op af vandet
Vejr - Blæsende og koldt.
Omgivelser - Hvad der end er i Antrum
Påklædning - En rød stofkjole, som hun altid har på, så hun ikke er nøgen når hun får sine ben.

@Adran

Ellie var lige kommet op på land efter en lang svømmetur, men hun kunne ikke blive nedenunder for evigt. Hun kunne ikke trække vejret så længe dernede, som de andre havfolk, fordi at hun også havde grounder blod i sig.
Grounders havde fanget hendes mor og havde voldtaget hende, derefter blev hun gravid, noget hun aldrig havde oplevet før. Ellie tilgav aldrig grounders, hun hade den side af sig selv, som var en grounder.
Hvis hun kunne være en fuldblods Seiri ville hun helt klart vælge det, i stedet for at være halv grounder, så hun ikke kunne være under vand hele tiden. Hun elskede vandet, det var der hun følte sig hjemme.
Hun havde søgt mange år af sit liv, efter noget der kunne gøre hende til en fuldblods Seiri, men der var intet der kunne hjælpe hende. Hun var fanget som en halv Seiri og den side af sig selv hun hade mest.
Seiri var ikke ligefrem velkommende overfor hende, fordi hun var halv grounder, og hun forstod dem godt, men på den anden side kunne hun heller ikke gå blandt grounders, ikke engang hvis hun ville, hun havde disse tegn på sin krop, selvom hun kom op på land og fik sine ben, så de ville kunne se at hun ikke var en af dem, men hun var halvt af hvert. Hun hørte ikke til nogen steder og det var svært at finde et sted at sove på land, hvor grounders ikke kunne finde hende.
Hun lå bare på breden af hvor hun var kommet op i grotten. Hun lå og tænkte på hvor pokker hun skulle tage hen for at sove, fordi det sidste sted hun sov, der havde hun hørt grounders tæt på hende og hun ville ikke risikere at de kom og så hende.
Hun måtte finde et mere sikkert sted for sig, så hun ikke ville ende op i et net, parat til at blive slået ihjel af grounders.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Adran

Adran

Antal indlæg : 22
Reputation : 0
Join date : 20/08/17
Age : 22
Bopæl : Duri Øen
Beskæftigelse : Leading

Get away! - Adran Empty
IndlægEmne: Re: Get away! - Adran   Get away! - Adran Icon_minitimeSøn aug 27, 2017 8:01 pm

P http://img13.deviantart.net/c270/i/2012/312/8/e/dual_wielding_by_andreameloni-d5kdunn.jpg Hans causel outfit

Som Regne tog til vidste Adran godt at han skulle afsted, han kunne ikke blive for længe i hans hytte. Han bevægede sig derfor ud på øen med en lille gruppe af mænd der fulgte med ham han, havde send scouts tilbage så de kunne komme med forstærkninger, hvis der gik for lang tid, men han bevægede sig videre genne grotte systemet. Indtil han nået et sted, hvor man kunne se en kvinde, sidde helt uskyldig og lydløs på jorden ved vandet. Han gav hans sidste to mænd besked på og finde et sted, hvor de kunn gøre noget ved dette som at være klar, hvis der skete ham noget at hjælpe. Adran træk sit sværd ned i skeden, hvorefter han bevægede sig tætte på hende.

Han prøvede og se om der var noget der fik hende til og skille sig ud, men han kunne ikke lige frem se det, kort tid efter rejste han sig op og talte. "What are you doing so close to the water girl." Lød det enkelt og kort men, stadig på en måde komanderene, hvor man kunne høre at han ikke ville hende noget i nu. " Who are you ?" Lød det enkelt og komanderne fra Adran, man kunne høre at han mente hvert ord han sagde, og at hun skulle tænke sig om inden hun modsagde ham, " WHO ARE YOU" Lød det fra ham igen, meget mere køligt og netrualt, man kunne os høre at hvis hun ikke svarde ville det blive værste for hende. Hans mænd stod klar ikke så langt derfra til og hjælpe ham, hvis der var behov for det men de var skjulte så de hun ikke kunne se dem. Man kunne høre at han mente alt han sagde, og hans stemme havde os en hvis klang over sig, der viste at hvis hun ikke svaret, ville hun få hans folk efter sig. Han stod som en leder rank og enkelt og klar over, at han havde den meste magt her.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Ellie

Ellie

Antal indlæg : 5
Reputation : 0
Join date : 17/08/17
Bopæl : Bor rundt omkring
Beskæftigelse : Holder sig I live, så godt som hun kan.

Get away! - Adran Empty
IndlægEmne: Re: Get away! - Adran   Get away! - Adran Icon_minitimeTors sep 07, 2017 1:32 am

Ellie stivnede med det samme hun hørte en stemme bag sig. En grounder, det var helt bestemt en grounder, med en mandelig stemme. Hun himlede men øjne, grounders mænd var så dominerende og irriterende at høre på. Hun kunne ikke lide hvordan denne mand kommanderede hende, hvordan han beordrede hende til at sige hendes navn, hvem hun var. Hun holdt sin røde stof kjole ind til sig. Så længe hun ikke gik ud i vandet, så ville han ikke vide om hun var en hybrid. Hun rejste sig op fra jorden og kiggede hen på manden.
Hans tøj var mærkeligt, i hvert fald hvis man spurgte hende. Han havde så meget tøj på, hvordan kunne han bevæge sig rundt med så meget, uden at falde, eller dø af et hedeslag. Hvordan kølede han sig ned? Han kunne ikke gå i havet, havfolket ville jo spise dem, så var det ikke bedre at have noget mere let tøj på, som ikke gjorde det så varmt? Måske havde han det slet ikke varmt?
Hun himlede med øjne igen og smilede. Han blev ved med at sige at hun skulle fortælle hvem hun var. Måske var det en ide at fortælle ham det, inden han sprang i luften af vrede og domination.
My name is Ellie sagde hun casuelt og smilede blidt til grounderen.
Hun gik lidt tættere på ham, end han måske lige havde lyst til hun kom. Hun var dog ligeglad med personlig plads, hun vidste ikke rigtig hvordan man tog hensyn til grounders, hvordan man skulle være omkring dem, da hun aldrig brugte tid sammen med dem, hun holdt sig til havfolk eller til sig selv.
Hun ville ikke noget med dem at gøre. Who might you be boy? spurgte hun nysgerrigt og hævedet et bryn af ham.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil
Sponsored content
Get away! - Adran Empty
IndlægEmne: Re: Get away! - Adran   Get away! - Adran Icon_minitime

Tilbage til toppen Go down
 
Get away! - Adran
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ruled by blood :: Fastland :: Antrum-
Gå til: