IndeksCalendarOSSSøgTilmeldte brugereGrupperTilmeldLog ind
Log ind
Brugernavn:
Kodeord:
Log mig på automatisk ved hvert besøg: 
:: Jeg har glemt mit kodeord. Send nyt kodeord via email

Årstal | 3548

Årstid | Sommer

Måned | August

Det vigtige
Latest topics
» Krystallandet
Regler: At emne Icon_minitimeMan okt 30, 2017 10:52 am by Gæst

» Med på det meste ¯\_(ツ)_/¯
Regler: At emne Icon_minitimeFre okt 06, 2017 12:56 pm by Verdana

» Debris Isle
Regler: At emne Icon_minitimeTors okt 05, 2017 9:56 am by Gæst

» Little do they know - Sachin
Regler: At emne Icon_minitimeSøn sep 17, 2017 9:12 pm by Sachin

» Give me everything! ~ Søgning :-)
Regler: At emne Icon_minitimeTors sep 14, 2017 9:27 pm by Verdana

» Naiads (Vandnymfer)
Regler: At emne Icon_minitimeTirs sep 12, 2017 7:36 pm by Alessio

» Something Under Her Skin[Indira]
Regler: At emne Icon_minitimeLør sep 09, 2017 12:27 am by Orion

» Flere nyheder i en [Admin nyhed]
Regler: At emne Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:49 pm by Octavia

» The unknown
Regler: At emne Icon_minitimeFre sep 08, 2017 7:47 pm by Octavia

Top posting users this month
Statistics
Der er i alt 37 tilmeldte brugere
Den sidst registrerede bruger er Kowo

Vores brugere har i alt skrevet 320 indlæg in 88 subjects

Share
 

 Regler: At emne

Go down 
ForfatterBesked
Octavia
Admin
Octavia

Antal indlæg : 74
Reputation : 0
Join date : 07/10/16
Bopæl : Cruera

Regler: At emne Empty
IndlægEmne: Regler: At emne   Regler: At emne Icon_minitimeFre okt 07, 2016 11:05 pm

Regler: At emne 2ujky1s

Ikke alle ved hvordan man emner - måske er du ny, eller måske er du bare i tvivl om der bliver emnet på samme måde som gjorde på din sidste RPG-side. Derfor ridser vi lige det generelle op om hvordan man emner, og hvordan det forventes at der bliver emnet her på siden. Dog er det tilladt at emne på en anden måde hvis du føler det er mere trygt eller nemmere for dig at gøre.

Start:
Det første indlæg skal gerne beskrive hvor man er, hvad sker omkring din karakter og lignende oplysninger, så din medspiller ved hvad der sker og kan reagere på det. Derfor anbefales det er man skriver en smule om omgivelserne, vejret, lydene og lugtene samt hvordan din karakter gør og ser ud m.m.
Dette vælger nogle at skrive direkte ind i selve teksten, imens andre vælger at skrive det i toppen af indlægget som en hurtig tekst til at ridse det op. Et eksempel på hvordan man gør dette kan være:

Omgivelser: En ødelagt landsby, der er overgroet af planter og rødder.
Vejr: Det er så småt begyndt at blive varmt fordi solen er stået op, og luftfugtigheden bliver langsomt værre. Det ser ud til at trække op til regn.
Påklædning: En beskidt T-shirt der engang var hvid, og et par jeans.
Årstid: Sommer


Man kan altid tilføje flere punkter, såsom: Humør, dato, klokkeslæt, sted og hvad man ellers kan finde på.

Tale og tanker:
Når man taler og tænker er man selvfølgelig nødt til at adskille det fra den beskrivende tekst, idet det ellers ville være næsten umuligt for din emnepartner at finde ud af. Derfor gøres det sådan:
Når du taler skriver du gåseøjne(det er disse ") omkring din tekst. Sådan viser du din emnepartner at det er tale. Du kan også vælge at markere den på andre måder, såsom at gøre teksten fed eller ændre farven på det, men vi ser gerne at du stadig bruger gåseøjne omkring sætningen, idet det i så fald er nemmest at finde rundt i.
Når du tænker skriver du stjerner(det er disse *) rundt om din tekst, eller laver den kursiv. Her kan du vælge at lave enten det ene eller det andet, eller blande de to. Du kan også markere denne med farve istedet for, men husk at  lave en anden farve end den farve du skriver talen i, da det ellers vil blive forvirrende for din emnepartner.

Interessant spil - modspil:
Når du emner skal der være en drivkraft - denne drivkraft er den spænding der gerne skulle skabes for begge parter i løbet af spillet, og som gør at det konstant er interessant at skrive videre i dette emne. Dette er selvfølgelig noget som alle gerne vil have i deres emne, men for mange er det også svært at finde ud af hvordan man skal blive ved med at holde emnet kørende. Derfor har vi nogle eksempler på hvad man kan gøre for at gøre det spændende!

  • Uventet handling!
    Du er måske ved at køre død, eller kan se at din makkers svar svinder ind - og du er i en situation hvor du ikke helt har noget at arbejde med. Gør noget uventet - noget sjovt, dumt, underligt eller bare noget som faktisk ikke har noget med noget at gøre! Lad din karakter gå ind i et træ, lægge sig til at græde, kysse den anden karakter - Eller rejse sig op og danse! Få din karakter til at gøre noget der kan forbløffe den anden karakter, eller puster noget nyt ind i emnet!


  • Action, action, action!
    Smid nogle uventede elementer ind! Nøglen til et spændende emner er at der altid sker noget uventet. Lad en tyv stjæle din eller din partners taske, eller få en snigmorder til at jagte jer. Action er den bedste måde til at få spænding ind i emnet, da det er lidt mere voldsomt og sjovere at spille på end de andre muligheder - selvom de andre også virker super godt. En lommetyv,  politiet, et mord eller bare en vred dame! Smid noget uventet ind, og du smider praktisk talt en bombe af kreativitet!


  • Tale redder dagen!
    Den sidste mulighed som der beskrives herinde er selvfølgelig tale. Det kan ruske op i alting, eller i kan i hvert fald sørge for at der er noget at skrive om. Den er ikke lige så effektiv som de to sidste muligheder, men den kan sørge for at dine karakterer kommer tættere ind på livet af hinanden. Derudover er det nok også en god løsning for en karakter der ikke er så vild, eller en for et emne hvor der simpelthen ikke er mulighed for andet. Igen vil jeg opfordre til at lade samtalen handle om noget spændende, men her er mulighederne utallige!
Selvfølgelig findes der mange andre muligheder, men disse tre er de nemmeste at gå til, og indeholder så mange muligheder for spil, at det næsten er ufatteligt. Så hvis du er kørt død i emnet, så har du nu fået tre startere som du kan bruge!

Held og lykke, kære brugere.
Administrationsteamet.
Tilbage til toppen Go down
Vis brugerens profil http://ruledbyblood.danskforum.net
 
Regler: At emne
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Forumtilladelser:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
Ruled by blood :: This land is dangerous.. sure you wanna look in? :: Regler og guides-
Gå til: